Slavic World Logo Youtube Channel Discord Server Reddit sub

3044
вкупно зборови
36520
вкупно преводи
Големиот
словенски
речник
Структуриран речник во кој можеш да придонесеш. Најди збор, предложи подобрување, напиши нов збор.